Dagsprogram for rundrejse Paraguay, Brasilien og Argentina

Med forbehold for ændringer. Turen er med helpension Datoer for afgang: d. 8. mar. 2018 og d. 7. nov. 2018

1. til 3. Dag         Sao Paulo, Maringá og Paraguay.

Turen starter i Sao Paulo i Brasilien, hvor vi står og venter på jer. Vi overnatter uden for Sao Paulo (Sorocaba).
Efter en god nats søvn og morgenmad, kører vi over mod Paraguay, gennem flotte landskaber med appelsin-, kaffe- og sukkerør-plantager. Undervejs overnatter vi
i Maringá, vi vil her se den helt specielle kirke formet som en gigantisk kegle. Turen gennem denne del af Brasilien kaldes også for Sydamerikas spisekammer. Det skyldes de
ekstra frugtbare arealer med nok regn og varme der findesher.

Alt dette ser inden vi kommer til Paraguay og ender i
Juan León Mallorquin.

 

4. til 6. Dag         Mallorquin, Itaipu vankræftværk og vandfald.

Fra Mallorquin arrangeres der forskellige udflugter, bl.a. til vandfaldet Monday, de tre grænsers punkt.
En skovtur og landsbybesøg i Beatriz’ fødeby. Vi kan smage på nogle af de lokale retter, og får mulighed for at gå på opdagelse i urskoven. Der er også herfra vi besøger vandfaldet
(Cataratas de Iguazú) fra den brasilianske side, samt et besøg på Itaipu vandkraftværket.

 

7. og 8. Dag         Pilgrimkirke og Hovedstaden.

Nu tager vi til Paraguays hovedstad Asunción. Her vil vi tage på sightseeing og komme nærmere ind på landets administration og historie. Vi tager på endags udflugt til den nordlige provins Chaco og besøger ved Maka indianernes koloni. På vejen til Hovedstaden kæres flere stop, blandt andre besøger vi pilgrimskirken Caacupé.

 

9. til 11 Dag         Encarnacion, Jesuitter og Mate.

Vi kører mod den sydlige grænseby Encarnación, som grænser op til Argentina. Encarnación kaldes i folkemunde »Sydens Perle«, på grund af det milde klima, områdets unikke flora og fauna og det farvestrålende carnaval. Det er her den store flod Paraná, adskiller de to lande Paraguay og Argentina. Fra hotellet ved Encarnación besøger vi Jesuitter ruinerne. Vi tager på et firma besøg med produktion af Mate og slutter af med en strøgtur i centrum.

 

12. Dag         Mallorquin/Iguazu.

Vi tager endnu en tur til Mallorquin, her bliver der en halv dag ved poolen eller en bådtur på den store sø »Iguazú«, som er lige i nærheden, inden vi tager afsked
med Paraguay. Her vil også være muligt at foretage de sidste »billige« indkøb i Paraguay..

 

13. og 14. Dag        Argentina og Cataratas de Iguazu.

Vi flytter til vandfalds området i nærheden af Cataratas de Iguazú. Herfra kan interesserede besøge en fuglepark. Man kan også gense Iguazú vandfaldene. Denne gang fra den argentinske side, hvor man kan komme helt tæt på vandfaldene.

 

15 og 16. Dag         Curitiba Brasilien.

Vi besøger den smukke by Curitiba, som er Paraná statens hovedstad og den rigeste delstat i Brasilien. Her besøger vi blandt andet Sydamerikas største museum »øjet« opført af Oscar Niemeyer samt nogle af de mange seværdigheder i Curitiba. Der kæres gennem flodt og meget frodig bjerglandskab på denne del af turen.

 

17. til 19. Dag        Santos og strand.

Tilbage har vi 2 overnatninger i Santos (havnebyen til Sao Paulo). Her bliver der tid til en dukkert i det sydlige Atlanterhav, så vi kan være friske til flyveturen hjem. De sidste to dage er til fri disposition.

 

20. Dag      Til Mallorquin og Iguazu søen.

Vi ankommer i Billund.


Generelle rejsebetingelser


Denne bustur er på ca. 3.000 km., som køres i busser med aircondition og toiletter. Der serveres kaffe i bussen og der er køligt drikkevand ad lib. under hele køreturen.
Der bliver arrangeret udflugter hver dag, men ønskes en afslapningsdag, er der ofte mulighed for at blive på hotellet. 
Der tages forbehold for rækkefølge, da nogle af udflugterne afhænger af vejret. 

For dato og ledigepladser se Ledige Afgange.
Klik her for udskriftsvenligt dagsprogram (pdf)