Paraguay-Brasilien-Argentina

Med forbehold for ændringer. Turen er med helpension. Datoer for afgang: 12. okt 2017 og 18 jan. 2018

Start: Fra Billund Lufthavn. 

1. - 2. dag Rio de Janeiro

Turen starter i Rio de Janeiro med indkvartering i Copacabana bydelen. I Rio er der et utal af udflugts muligheder og der bliver mulighed for at komme med på Sukkertoppen, på byrundtur i Copacabana bydelen og en tur op til Kristus figuren. Der bliver også tid til at nyde den vidunderlige Copacabana strand eller hoppe en tur i Atlanterhavet. 

3. - 6. dag Rio de Janeiro – Foz de Iguazu – Ciudad del Este

Vi flyver videre til Foz de Iguazu. Vi bor derefter i Juan León Mallorquin, nær Ciudad del Este (Paraguay). Herfra arrangeres der forskellige udflugter til bl.a. vandfaldet Monday, ”de tre grænsers punkt” og vandkraftværket "Itaipu".

Urskov
Vi skal på opdagelse i urskoven og vil besøge Beatriz’ fødeby, landsbyen Juan Leon Mallorquin. Vi kan smage på nogle af de lokale retter. 

Vandfald
Fra Juan león Mallorquin besøges vandfaldet (Cataratas de Iguazu) fra den brasilianske side. Herfra er der mulighed for en helikoptertur henover vandfaldene. 

7. - 8. dag Asuncion - Chaco

Nu tager vi til Paraguays hovedstad Asuncion. Her vil vi tage på sightseeing til regeringsbygningen, parlamentet og museer. Derudover skal vi se udarbejdelse af lokal kunsthåndværk. Vi tager på éndags udflugt til den nordlige provins Chaco. Her skal vi besøge Maka indianernes koloni, og opleve den meget anderledes natur.

9. - 11. dag Encarnacion – Bella Vista

Vi kører mod den sydlige grænseby Encarnacion, som grænser op til Argentina. Encarnacion kaldes i folkemunde ”Sydens Perle” på grund af det milde klima, områdets unikke flora og fauna og det farvestrålende karneval. Det er her den store flod Paraná adskiller de to lande Paraguay og Argentina. Fra hotellet ved Encarnacion besøger vi Jesuitter-ruinerne. Vi tager på et firmabesøg og slutter af med en strøgtur i centrum. Her er der mulighed for at købe nogle af de meget billige varer, som findes overalt i Paraguay. 

12. - 13. dag Juan León Mallorquín – Ciudad del Este

Vi kører tilbage mod Juan León Mallorquin, hvor der bliver tid til lidt afslapning og eventyr på Yguazu søen. Vi besøger også en lokal skole og får indblik i lokalpolitikken. Inden vi rejser tilbage til Brasilien holder vi en grillfest, hvor vi tager afsked med Paraguay.

14. - 15. dag Puerto Iguazu – Wanda, Argentina

Vi flytter over til den Argentinske grænseby Puerto Iguazu eller til Wanda i nærheden. I Wanda besøges vi en halvædelstensmine og hører hvordan de er blevet til. Vi skal have et gensyn med Iguazú vandfaldene. Denne gang fra den argentinske side, hvor man kan komme helt tæt på vandfaldene. Her bliver der mulighed for en sejltur helt tæt på vandfaldende. 

Multinational kulturoplevelse
Der vil også være lejlighed til at deltage i en aften med den bedste sydamerikanske gourmetoplevelse og kultur. Her kan du også opleve musik og dans fra de fleste sydamerikanske lande. Denne dag vil der også blive tid til at besøge den flotte fuglepark.

16. - 17. dag Curitiba, Brasilien

Vi besøger den smukke by Curitiba, som er Paranástatens hovedstad og den rigeste delstat i Brasilien. Her besøger vi blandt andet Sydamerikas største museum ”øjet" opført af Oscar Niemeyer og nogle af de mange andre seværdigheder i Curitiba. 

18.-19. dag Peruibe

Vi slutter denne spændende rundrejse af med endnu et højdepunkt, hvor vi kører til Peruibe med den eventyligt smukke atlanterhavs strand. Her tilbringer vi de sidste 2 dage ved stranden, så vi kan være friske til flyveturen hjem.

Hvis der er interesse for det, kan vi hjælpe jer med at arrangeret en Jeep tur ind i naturreservatet Jureia. Jureia har en enestående flora og fauna, samt et rigt fugle og dyreliv. I det ca. 80.000 hektar naturreservat, der bl.a. omfatter kviksand, klippekyster, mangrover og strandenge,forskes der i naturens forskellige økosystemer.

20. dag Hjemrejse

Vi ankommer til Billund.


Generelle rejsebetingelser


Denne bustur er på ca. 2.800 km., som køres i busser med aircondition og toiletter. 
Der bliver arrangeret udflugter hver dag, men ønskes en afslapningsdag, er der ofte mulighed for at blive på hotellet. 
Der tages forbehold for rækkefølge, da nogle af udflugterne afhænger af vejret. 

For datoer og ledigepladser se Ledige Afgange.
Klik her for udskriftsvenligt program (pdf)