Paraguay-Brasilien-Argentina

Med forbehold for ændringer. Turen er med helpension. Datoer for afgang: 18 jan. 2018 og 19. okt. 2018

Start: Fra Billund Lufthavn. 

1. - 3. dag Rio de Janeiro.

Turen starter i Rio de Janeiro med indkvartering i Copacabana bydelen. I Rio er der et utal af udflugts muligheder og der bliver mulighed for at komme med på Sukkertoppen, på byrundtur i Copacabana bydelen og en tur op til Kristus figuren. Der bliver også tid til at nyde den vidunderlige Copacabana strand og hoppe en tur i Atlanterhavet.

4. - 7. dag Rio de Janeiro – Mallorquin – Wanda – Purto Iguazu.

Vi flyver videre til Foz de Iguazu. Vi bor derefter i Juan León Mallorquin, nær Ciudad del Este (Paraguay). Herfra arrangeres der forskellige udflugter til bl.a. vandfaldet Monday, ”de tre grænsers punkt”, vandkraftværket "Itaipu" Landsby besøg med en tur i den lokale urskov

Vandfald Argentina

Vi flytter over til den Argentinske grænseby Puerto Iguazu. I Wanda ved Puerto Iguazu, besøger vi en halvædelstensmine og hører hvordan de er blevet til. I Argentina ses vandfaldene fra gang systemer over floden og på brinken. Her bliver der mulighed for en sejltur helt tæt på vandfaldende. Denne overnatning vil være på 5. dagen.

8. - 9. dag Asuncion - Chaco.

Nu tager vi til Paraguays hovedstad Asuncion. Her vil vi tage på sightseeing til regeringsbygningen, parlamentet og museer. Derudover skal vi se udarbejdelse af lokal kunsthåndværk. Vi tager på éndags udflugt til den nordlige provins Chaco. Her skal vi besøge Maka indianernes koloni, og opleve den meget anderledes natur.

10. - 11. dag Encarnacíon.

Vi kører mod den sydlige grænseby Encarnacion, som grænser op til Argentina. Encarnacion kaldes i folkemunde ”Sydens Perle” på grund af det milde klima, områdets unikke flora og fauna og det farvestrålende karneval. Det er her den store flod Paraná adskiller de to lande Paraguay og Argentina. Fra hotellet ved Encarnacion besøger vi Jesuitter-ruinerne, Sos børnebyen og et lokale marked.

12. - 13. dag Juan León Mallorquín – Ciudad del Este.

Vi kører tilbage mod Juan León Mallorquin,undervejs besøger vi  en te fabrik hvor der baerbejdes den traditionale paraguaysk te Yerba (ilex paraguariensis) ,og et besøg ved et privat museum der fortæller om den tyske inmigration i paraguay. Den sidste dag i Paraguay bliver der også tid til lidt afslapning enten ved hotellet eller en udflugt til den nærliggende sø, her er det også muligt at sejle. Vi tager en lille gåtur på byens gader, mens der bliver fortalt om lokal politik og befolknings engagement.

14. dag Foz de Iguazu – Vandfaldet.

Der besøges vandfaldet (Cataratas de Iguazu) fra den brasilianske side. Herfra er der mulighed for en helikoptertur henover vandfaldene.Og  Det bliver ogsaa tid til at besøge den smukke fugle park ,med både lokale og exotiske dyr.

Multinational kulturoplevelse
Der vil også være lejlighed til at deltage i en aften med den bedste sydamerikanske gourmetoplevelse og kultur. Her kan du også opleve musik og dans fra de fleste sydamerikanske lande.

15. - 16. dag Curitiba, Brasilien.

Vi besøger den smukke by Curitiba, som er Paranástatens hovedstad og den rigeste delstat i Brasilien. Her besøger vi blandt andet Sydamerikas største museum ”øjet" opført af Oscar Niemeyer og nogle af de mange andre seværdigheder i Curitiba. 

17.-19. dag Santos.

Vi slutter denne spændende rundrejse af med endnu et højdepunkt, hvor vi kører til Santos med den eventyrligt smukke atlanterhavs strand. Her tilbringer vi de sidste 2,5 dage ved stranden, så vi kan være friske til flyveturen hjem.

20. dag Hjemrejse

Vi ankommer til Billund.


Generelle rejsebetingelser


Denne bustur er på ca. 2.800 km., som køres i busser med aircondition og toiletter. 
Der bliver arrangeret udflugter hver dag, men ønskes en afslapningsdag, er der ofte mulighed for at blive på hotellet. 
Der tages forbehold for rækkefølge, da nogle af udflugterne afhænger af vejret. 

For datoer og ledigepladser se Ledige Afgange.
Klik her for udskriftsvenligt program (pdf)